PameijerDOCK Roparun Team 60

Main Content

"LEVEN TOEVOEGEN AAN DE DAGEN WAAR GEEN DAGEN MEER KUNNEN WORDEN TOEGEVOEGD AAN HET LEVEN"

PAMEIJER

Team 60 is het team van PameijerDOCK. Pameijer is er voor iedereen voor wie meedoen in de samenleving lastig is. We helpen mensen verder bij wonen, werken en opgroeien, altijd vanuit hun eigen kracht en talent. Dat drijft ons elke dag. Wij geloven namelijk dat iedereen ertoe doet. En dat onze samenleving pas een samenleving is als we doen wat het woord betekent: samen leven.

DOCK

DOCK helpt mensen hun eigen leven en het leven van anderen te verbeteren. Ieder mens heeft talenten om in te zetten voor zichzelf en voor anderen. Veel mensen zijn bereid om anderen te helpen en iedereen heeft soms hulp nodig. Medewerkers van DOCK ondersteunen mensen in het nemen van initiatieven. Zij leggen contacten tussen mensen en organisaties in de buurt en brengen mogelijkheden samen.

DOCK is met 540 medewerkers en meer dan 2000 vrijwilligers en stagiaires actief in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Aalsmeer, Zaanstad, Schiedam en Hellevoetsluis.

Pameijer kent een jarenlange traditie als het gaat om deelname aan de Roparun. Vorig jaar is DOCK voor het eerst aangesloten. Ook de komende twee jaar zal deze sportieve samenwerking worden voortgezet.

Bijdragen aan de Roparun door support aan team Pameijer DOCK team 60? Dan kan nog door:

• eenmalig € 3,- te doneren door ‘Roparun 60” te sms-en naar 4333

• of een donatie aan team 60 via de website van de Roparun

We zien u graag op de Coolsingel!