PameijerDOCK Roparun Team 60

Main Content

ontmoet ons team

Ook in 2017 staan we aan de start met een uiterst gemotiveerd team van verzorgers, chauffeurs, bijrijders, cateraars, fietsers en lopers.

We stellen ons graag aan u voor:

Jan-Rob Makkenze

Een ervaren rots in de branding. Jan-Rob heeft al legio Roparuns achter zijn naam, is gevraagd om in te vallen en ja, hij wil nog eenmaal deel uitmaken van het team.

Als chauffeur van een van de campers zorgen hij en de base camp crew voor zowel een warme thuiskomst als een prettig vertrekplaats voor de fietsers en lopers.

Hij kijkt enorm uit naar opnieuw het avontuur van de 560 km van Parijs naar Rotterdam overbruggen. Warm de Coolsingel nog maar een keer op! PameijerDOCK weet wel raad met dit onthaal!

Ronald Zoeteweij

Mijn naam is Ronald Zoeteweij en ik ben 34 jaren jong.

Ik werk in de jeugdzorg en mag in mijn vrije tijd graag muziek maken.

Met kanker heb ik, net als de meeste mensen, regelmatig te maken gehad. Het motto van de stichting Roparun spreekt mij aan en is een zeer goede motivatie om mij de aankomende editie voor de volle 100% in te zetten.

Nicolet Tolenaars

Ik ben Nicolet Tolenaars en doe voor de eerste keer mee aan de Roparun met Pameijer DOCK team 60. Al enige tijd ben ik werkzaam voor Pameijer en op dit moment werk ik binnen de ambulante woonondersteuning op Rotterdam Zuid.

2017 zal voor mij een sportief uitdagend jaar zijn en zal ik het parcours als loper gaan verkennen. Ik kijk er naar uit om deze prestatie te verrichten en hoop dat we gezamenlijk een mooi bedrag mogen schenken aan stichting de Roparun!

Michael Clement

Ik ben Michael Clement.

Ik werk op de helpdesk Informatisering en Automatisering van Pameijer. Het moment dat we naar Parijs vertrekken komt dichter en dichterbij. Net als iedereen in het team kijk ik er ontzettend naar uit opnieuw zo'n geweldige prestatie neer te zetten.

Het zal pittig worden, dat weet ik zeker. Maar als geen ander weet ik ook dat we er als team de schouders onder gaan zetten.

Bloed, zweet en tranen met als doel "Leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven."

Ik zie jullie heel graag op de Coolsingel!

Joep van der Waal

Hallo,

Mijn naam is Joep van der Waal. Ik ben 21 jaar oud en woonachtig in Pijnacker. Toen ik werkzaam werd voor Pameijer, kwam ik in contact met de Roparun. Ik heb gefascineerd naar alle verhalen geluisterd en werd enthousiast over dit evenement. Ik heb mij daarom ook ingeschreven om dit jaar voor de eerste keer mee te doen!

Naast dat ik het een prachtig goed doel vind, is dit evenement voor mijzelf als loper ook een mooi doel. Na veel blessureleed heb ik noodgedwongen moeten stoppen met mijn passie: voetbal. Ik heb mij nu volledig gestort op het hardlopen en wil deze kans zeker niet laten lopen. Ik hoop op deze manier mijn steentje te kunnen bijdragen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Roparun!

Groetjes en tot op de Coolsingel!

Clarence Kalaykhan

Ik doe mee met de RopaRun 2017 omdat ik mij nu op een avontuurlijke manier kan inzetten in de strijd tegen kanker. Daarnaast vind ik de organisatie en de opzet van ons team fascinerend. Het is dus een win-win situatie voor mij.

Zelf ben ik erg avontuurlijk ingestelde man van 36 jaar die in Rotterdam woont. Momenteel werk ik als maatschappelijk werker in Rotterdam-Zuid voor DOCK Rotterdam. Mijn hobby's zijn reizen, avonturen en gezelligheid.

Ik doe dit jaar mee als chauffeur en wil mij in de toekomst inzetten als fietser. Voor loper heb ik nog wel een aantal jaartjes training nodig, maar wie weet....

Voor 2017 wens ik ons team en de andere teams heel veel succes...

Sportieve groet, Clarence Kalaykhan

Marjolijn Smitshoek

Hoi, ik ben Marjolijn Smitshoek - Kramer, moeder van 2 kids en 30 jaar. Ik ben inmiddels 12 jaar werkzaam bij Pameijer.

Het is voor mij de eerste keer dat ik mee ga doen met de Roparun. Collega's van mij gingen mij voor en door de tijd heen hoorde ik erg goede berichten over hun deelname.

Dat en het feit dat ook ik zoals zo velen de ziekte van dichtbij heb meegemaakt, maakt dat ik dit jaar ook mijn steentje wil bijdragen en mij inzet voor de Roparun.

De ziekte kanker is voor veel mensen een nare periode en ik hoop door mijn bijdrage het leed wat te kunnen verzachten.

Ik ga graag van start en hoop jullie te mogen zien bij de finish van de Roparun op de Coolsingel.

Groet Marjolijn

Jacqueline Ploegman

Hoi, Jacqueline hier.

Het is voor mij de eerste keer dat ik aan dit geweldige evenement mee doe. Ik weet nog niet goed wat er boven mijn hoofd hangt, maar daar kom ik vast vanzelf snel achter.

Het lijkt mij een bijzondere prestatie die er geleverd wordt en wil daar graag mijn steentje aan bij dragen.

Ik sta te trappelen om aan de slag te gaan in de catering en lekker met mijn pannetjes in de weer kan gaan.

Toedels!

Norbert de Wagenaar

Hallo, mijn naam is Norbert.

Het is voor mij de derde maal dat ik meedoe aan de Roparun, dit keer als teamcaptain. Ik zal vanuit het basiskamp het team ondersteunen met als doel de rots in de branding voor hen te zijn.

Ik hoop dat het dit jaar weer net zo’n spektakel wordt als voorgaande jaren, dan weet ik dat het zeker goed zal komen. Een voor allen, allen voor een dat is mijn motto en ik zie u graag En Route of op de eindstreep op de Coolsingel in Rotterdam.

Sportieve groeten, Norbert.

Natalie Bunschoten

Ik zal mijzelf even voorstellen.

Ik ben Natalie Bunschoten, 39 jaar en al vele jaren actief betrokken bij de Roparun. Eerst alleen om geld in te zamelen voor dit mooie doel, maar later ook als teamlid. Het eerste jaar was ik chauffeur en tevens teamcaptain samen met iemand anders. Het jaar erop ging ik fietsen en was ik teamcaptain. Dit heb ik een aantal jaar zo gedaan. In 2016 heb ik even een break genomen en geen actieve rol gehad. Daar had ik zo’n spijt van dat ik mij gelijk weer opgegeven heb om dit jaar weer te gaan fietsen.

Iedereen kent wel iemand die aan kanker is overleden. De wetenschap dat ik mogelijk iets bij kan dragen aan het verzachten van de pijn door "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven", blijft voor mij de drive om mijn steentje bij te dragen en mij weer actief in te zetten.

Ik vind het doel en de race van Parijs naar Rotterdam samen met je team enorm verbinden. De sfeer, de mensen langs de route, de andere teams … geweldig om hier weer een onderdeel van te mogen zijn.

Ik heb er weer enorm veel zin in. Ik ben al druk met allerlei activiteiten om geld in te zamelen en binnenkort gaat de fietstraining weer beginnen.

Tot ergens langs de route! Alvast bedankt voor alle steun en bijdragen en natuurlijk de donaties!.

Jeroen van Hengel

Mag ik mij even voorstellen?

Ik ben Jeroen van Hengel. Een aantal jaar achter de schermen meegekeken toen mijn partner Martine Clements Sparreboom als fietser en mijn vader Daan van Hengel meegingen met Roparun team 60 PameijerDOCK.

In het dagelijks leven ben ik naast mijn werk sportief in de weer met boksen en mountainbiken, geen parcours is te gek. Nu val ik op het laatste moment in voor Martine als fietser omdat zij door een langdurige blessure uit de running is.

Voor haar en met het complete team zal ik deze run samen met onze goede vriendin Natalie Bunschoten volbrengen. Het is jammer dat ik om deze reden de kans krijg om mee te doen maar ik doe het met veel plezier!

Tot op de Coolsingel!!

Ingeborg Rulander

Ik ben Ingeborg Rulander, 43 jaar en ik woon in Rotterdam. Ik werk inmiddels al weer zo'n jaar of acht bij Pameijer.

Ik werk zowel bij Pameijer woont Hoogvliet Zuid als buurtcirkelcoach voor de Buurtcirkel Hoogvliet en Charlois. Ook ben ik WRAP-facilitator. Allemaal erg leuk!

Ik doe nu voor de derde keer mee aan de Roparun. Het eerste jaar als bijrijder in de camper en het tweede jaar als loper. Ook dit jaar ga ik mee als loper. Vorig jaar was een ervaring die in mijn geheugen gegrift staat; ruim 65 km lopen binnen 45 uur. Ik wil deze geweldige uitdaging ook weer aangaan in 2017.

Het doel waarvoor we het allemaal doen is heel belangrijk. Ik heb in mijn nabije omgeving helaas ook te maken met deze vreselijke ziekte.

Met deze sportieve uitdaging kan ik mijn steentje bijdragen aan die indrukwekkende doelstelling van de Roparun: leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. Dit geeft mij de motivatie en de kracht om de Roparun 2017 wederom tot een groot succes te maken!

Ik heb er weer onwijs veel zin in!! Groetjes en tot op de Coolsingel!!

Marloes van Brugge

Hallo, mijn naam is Marloes van Brugge. Ik werk bij DOCK als Participatiemakelaar in Rotterdam Noord. Ik ben heel blij dat ik mee mag doen in dit team met de RopaRun. Ik ga hardlopen. Ik heb er super veel zin in. Soms vind ik het ook spannend en denk ik: "Waar ben ik aan begonnen, is dit niet veel te zwaar?" Bijvoorbeeld als ik om 4.00 uur 's nacht door één van mijn kinderen uit bed geroepen word. Dan denk ik: "Stel je voor dat je nu naar buiten moet om te gaan rennen!"

De herinnering aan mijn lieve en sportieve broer Arnoud en mijn vaders lieve vrouw Catrien, ook zo'n sportieveling, motiveren me enorm. Arnoud liep zijn eerste halve marathon om geld in te zamelen voor kankeronderzoek toen zijn vriend en hardloopmaatje de diagnose kanker kreeg en niet meer behandeld kon worden. Kort na zijn overlijden kreeg hij die diagnose ook. Net als zijn vriend, moest hij zijn zoontje en vrouw achterlaten.

Nu is het aan mij om te lopen voor een goed doel, voor die mensen die niet lang meer te leven hebben en waar de kwaliteit van leven dus extra belangrijk is. Iedere dag is er één. Arnoud vierde het leven met de kracht die hij nog had, tot het uiterste. Die herinnering motiveert me om door te pakken als het hardlopen even pittig is.

Met hartelijke groet, Marloes van Brugge

Rijka Freling

In 2015 verloor ik mijn vader aan kanker. Een ingrijpende gebeurtenis die je het leven vanuit een ander perspectief laat zien. De behoefte om me nu eindelijk ook eens écht in te gaan zetten voor het goede doel, kwam in die periode sterk naar boven. En als echte Rotterdammer zeggen we dan; geen woorden maar daden!

Dus ik heb me aangemeld bij het team. De eerste maanden van de voorbereiding ben ik vooral betrokken geweest bij alle administratieve en organisatorische zaken die bij de Roparun komen kijken. Maar er kwam een plekje vrij in het team en dit betekent dat ik dit jaar mee ga als chauffeur van één van de lopers busjes … voor het eerst dus! Heel spannend, maar ook zooooooo enorm veel zin in!

Ik was dit jaar al op de Coolsingel tijdens de Marathon van Rotterdam, tijdens de huldiging van Feyenoord en binnenkort dus voor de finish van de Roparun. Een ervaring voor het leven gok ik! :) Komt u ook?

Ik kijk erg uit naar het neerzetten van een echte teambijdrage voor het goede doel!

Wibo Zeilstra

Ik ben Wibo Zeilstra, 49 jaar en al jaren in verschillende functies werkzaam bij Pameijer. Ik hoop dit jaar voor de vijfde keer mee te doen met de Roparun.

De Roparun is en blijft een indrukwekkende gebeurtenis. Voor mij persoonlijk een ervaring voor het leven, maar juist en vooral ook vanwege het doel van de run: in teamverband een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker, met als motto: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven”.

Van Parijs naar Rotterdam lopen. Met elkaar, fietsers, chauffeurs, bijrijders, de cateraars en verzorgers. Een team, een zonsopgang in het glooiend landschap, slapen in de buitenlucht, afzien in de nacht, heuvel op, heuvel af, uitbundige feesten in doorkomstplaatsen, de eenling op een klapstoel, applaus voor elke loper, de lol, de emoties…. en in je hart altijd iemand die met je meeloopt!

Met gepaste bescheidenheid loop ik graag weer mee en hoop op jullie ondersteuning in welke vorm dan ook.

Met sportieve groet, Wibo Zeilstra

Paul van Rijswijk

Mijn naam is Paul van Rijswijk. Ik ben 30 jaar en woonachtig in Rotterdam.

Dit jaar hoop ik voor de derde keer mee te gaan als fietser met Roparun team 60 van Pameijer/DOCK. Het leuke is dat ik namens Pameijer bij DOCK werkzaam ben als participatie makelaar. Binnen DOCK heb ik collega’s enthousiast weten te maken, wat uiteindelijk heeft geleid tot een gezamenlijk team.

Ik wil via de Roparun mijn steentje bijdragen om het leed dat kanker veroorzaakt iets te kunnen verzachten. Daarnaast vind ik het een fantastisch avontuur! Ik ben gek op fietsen en hardlopen, dus de Roparun is een mooi evenement waarin mijn beide passies goed samenkomen. De mooiste momenten zijn ’s ochtends heel vroeg, als de zon langzaam opkomt. Ook de unieke band die je met elkaar krijgt tijdens een Roparun blijft elk jaar weer heel bijzonder.

Ik wil iedereen alvast bedanken voor de geboden steun en … tot op de Coolsingel!

Sanne van Kuijk

Goedenavond lieve mensen,

Mijn naam is Sanne. Ik doe dit jaar voor de 3e keer mee aan de roparun. Als fysiotherapeut help ik iedereen zo soepel en fit mogelijk over de eindstreep te krijgen!

Doordat ik gespecialiseerd ben als oedeemtherapeut heb ik dagelijks te maken met oncologie patiënten. Maar ook in mijn privé leven komt het helaas steeds vaker voor.

Mee doen aan de roparun is een eer. Deel uitmaken van een super gemotiveerde groep met allemaal hetzelfde doel is uniek. Het gevoel wat het je geeft als je met z'n alle die Coolsingel bereikt is onbeschrijfelijk. Bekende en onbekende mensen langs de route zien die kei hard vechten tegen deze ziekte, je realiseren dat je het allemaal voor die mensen doet, zien wat het voor hun betekent.... Dat moet je minstens één keer in je leven ervaren! En dan snap je het ;)!

You'll never walk alone!

See you @ Coolsingel, Rotterdam!!! Liefs, Sanne

Wendy de Rijk

Mijn naam is Wendy de Rijk, werkzaam als manager bij DOCK in de Regio Rotterdam. Vorig jaar is DOCK voor het eerst is aangesloten bij team 60 van Pameijer. Een mooie samenwerking die we ook de komende jaren voortzetten.

Vorig jaar ben ik voor het eerst mee geweest, echt een bijzondere ervaring! Met name ook het onthaal van de Roparunners in Brabant en op de Coolsingel.

Ik ga nu dus voor het tweede jaar mee. Voor mij een mooie combinatie van een sportieve uitdaging en mijzelf samen met een team inzetten voor een goed doel; de zorg voor mensen met Kanker!

Ik ben al druk bezig met de voorbereidingen en heb de eerst halve marathon inmiddels achter de rug. Naast hardlopen boks ik wekelijks, ook een goede training voor kracht en conditie.

Op naar een goede teamprestatie van Pameijer DOCK team 60 @ Roparun 2017!!

Geraldine Vlastuin

Mijn naam is Geraldine Vlastuin. Ik ben 52 jaar, getrouwd, moeder van twee zonen en woon in Rotterdam. Al een jaartje of twintig ben ik werkzaam bij Pameijer.

Het is voor mij de tweede keer dat ik met de Roparun mee ga. De eerste keer in een ander team en nu met Pameijer Dock team 60.

Mijn taak is het verzorgen van de innerlijke maag en motivatie en ondersteuning bieden op de moeilijke momenten van de lopers en fietsers.

De belangrijkste reden waarom ik weer mee wil doen aan de Roparun is dat ik te veel mensen aan kanker ben verloren. En geloof mij … in dat weekend komen ze in mijn gedachte allemaal voorbij. Het is een bijzonder evenement; emotioneel, prachtig mooi en de adrenaline boost die je krijgt in dat weekend is niet te omschrijven. Daarom vind ik het heel belangrijk dat er geld ingezameld wordt. Iedereen die mij al gesteund heeft wil ik bedanken! En wil je ons nog steunen… wees meer dan welkom!!!...;-)

Op maandag 5 juni (tweede pinksterdag) komen we aan op de Coolsingel. Kei moe maar voldaan en wat is het dan prachtig om je familie, vrienden en collega’s op de Coolsingel te zien staan….Ik zeg: tot dan!!!!

Stan Vlastuin

Mijn naam is Stan Vlastuin. Ik ben 17 jaar oud, vrijgezel en woon in Rotterdam. Ik zit op het CIOS in het tweede leerjaar en werk bij Domino's pizza.

Het is voor mij de eerste keer dat ik mee ga met de Roparun en doe dit met Pameijer DOCK team 60. Ik ben in het team terecht gekomen via mijn moeder die werkzaam is bij Pameijer. Mijn taak binnen dit team is masseur en eventueel kan ik invallen voor geblesseerde hardlopers of fietsers.

Ik doe mee met de Roparun omdat ik mezelf wil ontwikkelen en in wil zetten voor een goed doel. Wat best bijzonder is, is dat ik mijn deelname aan de Roparun mag inzetten als stage voor mijn opleiding.

Het lijkt mij heel gaaf om écht iets te doen voor een goed doel en ik vind de Roparun daar een heel mooi evenement voor. Ik heb veel positieve dingen gehoord over de Roparun en zie uit naar het Pinksterweekend. Het wordt een zwaar weekend met weinig slaap maar ik ben er van overtuigd dat we dit zeker gaan redden met elkaar.

Heeft u ook iemand verloren aan deze ziekte of wilt u gewoon een steentje bij dragen, dan ben je meer als welkom want wij hebben uw steun keihard nodig. Maandag Tweede Pinksterdag zullen wij aankomen op de Coolsingel in Rotterdam. Wellicht tot dan!

Jaromir Wieles

Ik zal me eerst even voorstellen.

Ik ben Jaromir Wieles, 23 jaar en ik mag nu voor de 4e keer mee met Pameijer met de Roparun.

In juni 2017 hoop ik af te studeren als fysiotherapeut. In mijn studietijd heb ik veel gewerkt met sporters en dan vooral met voetballers. Als sportverzorger ben ik terecht gekomen bij Team Pameijer DOCK.

In 2013 en 2014 ben ik meegegaan als verzorger/masseur. Iedereen van het team, van loper tot chauffeur, zo fit mogelijk houden tijdens de run was gaaf om te doen. In 2014 heb ik als invaller even mogen ruiken aan de rol van loper. Het lopen in zo’n team heeft een geweldige indruk achtergelaten. Met als gevolg dat ik in 2015 als loper deel mocht nemen aan de Roparun met dit team. Naast loper heb ik dat jaar ook het medisch team kunnen ondersteunen.

In 2015 en 2016 heb ik van dichtbij meegemaakt wat deze ziekte teweeg brengt in een gezin en wat het doet met iemand als er geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven. Daarom ben ik blij dat ik de kans heb gekregen om dit team te steunen om zo leven te kunnen toevoegen aan de dagen.

Alvast bedankt voor alle steun en ik hoop jullie te zien langs de route of op de Coolsingel!!

Remco Hogenbirk

Hi! Ik ben Remco, 40 jaar, papa van Puk en Lot en vriend van de liefde van mijn leven: Sofie.

Mijn deelname (de tweede) kwam totaal onverwacht dit keer. Waar een uitgevallen loper, een bestelling voor paaseitjes en een WhatsApp conversatie al niet toe kunnen leiden.

Deelnemen aan de Roparun laat een onuitwisbare indruk achter. De voorbereidingen, de prestatie, de oneindige energie van alle teamleden, de mensen langs de route. Maar ook het doel: een zo hoog mogelijk bedrag bijeen brengen om de zorg voor mensen met kanker te ondersteunen. "Leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven." Ik vind het één van de indrukwekkendste motto's die ik ken.

Het is half maart nu. Over minder dan drie maanden staan we met kippenvel op de startlocatie in Parijs. Tot die tijd: knallen! Geld inzamelen! Sponsoren zoeken en loten verkopen. Het is geen wedstrijd maar natuurlijk mikken we op een mooi groot bedrag. Wil je ons steunen? Neem contact op via email of benader ons via social media. Dank alvast voor jullie steun!

Hartelijke groet, Remco

Helmer Snoeck

Al enkele jaren ben ik op verschillende manieren met de Roparun in aanraking gekomen. Bekenden die meededen en gesponsord dienden te worden. Of een familielid dat ik heb gevolgd via de live tracking en later in het echt over de finish heb zien gaan.

Maar hoe immens groot, overweldigend en gaaf dit evenement is, zag ik vorig jaar pas echt goed toen ik samen met een vriend als verrassing zijn vriendin ging bezoeken in één van de vele dorpjes waar het Roparun circus neerstrijkt. Het idee om zelf een keer mee te doen is toen geboren.

Dat het dit jaar zou zijn, verbaasde mij ook. Alsmede de rol waarin. Als chauffeur van een teambus mag ik dit jaar een bijdrage leveren. Een schone en niet te onderschatte taak weet ik inmiddels.

Ik kijk erg uit naar het neerzetten van een echte teambijdrage voor het goede doel!